Tipski gumijasti tepihi

Najboljši tipski gumijasti tepihi v Sloveniji. Izbiro preverite v naši spletni trgovini.

Podjetje Konstill dobavlja tudi gumijaste preproge po meri vozila ter tudi univerzalne preproge nemškega proizvajalca PETEX.

Posebnost PETEX-ovih gumijastih preprog je v njihovi sestavi. Proizvedeni so iz naravnega kavčuka ter sintetične gume, kar se kaže v večji obstojnosti, predvsem pa ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. Tepihom niso dodane dišeče arome za preprečitev neprijetnega vonja, saj zaradi naravnih materialov le-ti ne »smrdijo«.

Podjetje Petex se uvršča v sam vrh proizvajalcev gumijastih tepihov po kakovosti svojih izdelkov, kar dokazujejo tudi razni testi.

lga petex Vse PETEX-ove gumi preproge v proizvodni liniji so bile testirane po LGA standardu. Rezultati pa so pokazali, da je emisija formaldehidov skladna z VDA 275, vonj v skladu z VDA 270, neprisotnost ftalatov, da so tepihi odporni na ogenj ter brez policikličnih aromatskih ogljikovodikov.

Več informacij o VDA standardih na www.vda.de

Proizvodnja po merilih standardov ISO 9001 in ISO 14001.

 

Tipske gumijaste avto preproge

Tudi vsi naši gumijasti tepihi se 100% prilagajajo obliki vozila. S tem se prepreči drsenje tepiha (večja varnost), hkrati se pokrije celotni prostor, ki so ga proizvajalci namenili za tepih. Za večjo varnost lahko večini gumijastih tepihov dodamo nastavke za pritrditev. Na voljo so tudi gumijasti tepihi za prtljažni prostor, ki jim pravimo korita.

Tudi gumijaste tepihe lahko personaliziramo z vašim logotipom, sloganom ipd. Logotip se natisne na posebno ploščico, ki se jo nato pritrdi na gumijasti tepih. Izdelamo lahko tudi tipski tepih za prtljažni prostor ali ostale odlagalne prostore v vozilu.

Komplet avto preprog večinoma vsebujejo 4 kose (voznik, sovoznik in zadnja 2 kosa).

Vsi naši tepihi ne prepuščajo vode, saj so zgrajeni iz najmanj 3 slojev, pri čemer je en sloj namenjen preprečitvi prepuščanju vode.

Gumijaste preproge priporočamo v primeru dežja in snega, saj tako preprečimo da se področje namenjeno tepihu namoči in začne ob nezadostnem zračenju, neprijetno smrdeti, morda celo gniti. Petex-ove gumi preproge narejene po meri avtomobila se 100% prilegajo avtomobilu. Ker so narjene iz kakovostne gume, s časom ne postanejo trde in tako ne ogrožajo varnosti potnikov.

 

Galerija

Nastavitve piškotkov