Avtomobilski tepihi - EXTRA

Najvišja kvaliteta tepihov na tržišču!

Za vsak model avtomobila vam lahko izdelamo tekstilne avto preproge iz naše najboljše kvalitete, ki smo jo poimenovali EXTRA.

Posebnost EXTRA materiala je v njegovi sestavi. Gre za tkan poliamid visoke gostote (med 550-800g/m2). Tepih izdelan iz poliamida, je prijeten na otip ter zagotavlja daljšo življenjsko dobo preproge. Tkana vlakna se lažje čistijo, ob prestopanju ni drsenja po površini, s podplati obuval se vlakna na površini avtomobilske preproge ne odstranijo.

Vsi naši tepihi se 100% prilagajajo obliki vozila. S tem preprečujemo drsenje tepiha (večja varnost), hkrati pa pokrijemo celotni prostor, ki so ga proizvajalci namenili za tepih (pri univerzalnih tepihih ni možno nikoli doseči 100% prilagajanje). Za večjo varnost lahko vsem tepihom dodamo tipske nastavke. Trenutno je na voljo že preko 20 tipskih pritrdilnih sistemov. V kolikor vozilo nima čepkov, se lahko uporabijo naši univerzalni vijaki, ki so zelo enostavni za pritrditev.

Vsak tepih lahko personaliziramo z vašim logotipom, sloganom ipd. Vse tepihe obrobimo s kvalitetnimi obrobami. Obrobe so različnih vzorcev, s čimer prispevamo k elegantnemu videzu. Trenutno je na voljo 32 barvnih obrob in 1 obroba iz umetnega usnja. Izdelamo lahko tudi tipski tepih za prtljažni prostor ali ostale odlagalne prostore v vozilu.

Komplet avto preprog večinoma vsebujejo 4 kose (voznik, sovoznik in zadnja 2 kosa). Posebnost naših avto tepihov je tudi v tem, da izdelujemo tudi optimizirane verzije, ki so še bolj prilagojene vozilu kot originalne preproge. Tako je mogoče dobiti zadnje kose tepihov tudi v enem večjem kosu in ne v več manjših kosih. Vse optimizirane verzije izdelujemo v sodelovanju s naročnikom.

Vsi naši tepihi ne prepuščajo vode, saj so zgrajeni iz najmanj 3 slojev, pri čemer je en sloj namenjen preprečitvi prepuščanju vode.

 

Preprogo za vas lahko najdete na naši spletni trgovini.

Na dan 2.1.2013 imamo na voljo:

  • EXTRA 6 - Barva: črna glossy (svetleča). Podloga: penca
  • EXTRA 14 - Barva: črna mat. Podloga: guma
  • EXTRA 30 - barva: bež. Podloga: guma
  • EXTRA 31 - barva: rjava. Podloga: textil
  • EXTRA 32 - barva: bež. Podloga: textil

Primerjava med kvalitetami:

Kvaliteta

Material

Tehnika izdelave

Gostota zgornjega sloja

Podloga

EXTRA

Poliamid

Tkano

550-800g/m2

Guma ipd.

MOSKVA

Polipropilen

Tkano

450-650g/m2

Guma ipd.

BERLIN

Polipropilen

Iglano

550-650g/m2

Granulat ipd.

HANNOVER

Polipropilen

Iglano

300-450g/m2

Granulat ipd.

 

Galerija

Galerija logotipov

Galerija obrob

Galerija nastavkov

...

Letak

 

Nastavitve piškotkov