Avtomobilski tepihi - BERLIN

Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno!

Posebnost BERLINA je v visoki gostoti zgornjega sloja in posebno razvitem granulatu, ki je najbolj trden od vseh konkurenčnih izdelkov kar smo jih uspeli testirati do sedaj. Pri BERLIN kvaliteti gre za iglan polipropilen visoke gostote (med 550-650g/m2). Za razliko od konkurenčnih izdelkov, se ne poslužujemo  materialov, ki imajo »navidezno« visoko gostoto, ki se jo doseže s daljšimi nitkami in ki le dajo občutek večje gostote. Prednost krajših in bolj gostih nitk je tudi v tem, da se manj trgajo in posledično ne smetijo notranjost vozila.

Vsi naši tepihi se 100% prilagajajo obliki vozila. S tem preprečujemo drsenje tepiha (večja varnost), hkrati pa pokrijemo celotni prostor, ki so ga proizvajalci namenili za tepih (pri univerzalnih tepihih ni možno nikoli doseči 100% prilagajanje). Za večjo varnost lahko vsem tepihom dodamo tipske nastavke. Trenutno je na voljo že preko 20 tipskih pritrdilnih sistemov. V kolikor vozilo nima čepkov, se lahko uporabijo naši univerzalni vijaki, ki so zelo enostavni za pritrditev.

Vsak tepih lahko personaliziramo z vašim logotipom, sloganom ipd. Vse tepihe obrobimo s kvalitetnimi obrobami. Obrobe so različnih vzorcev, s čimer prispevamo k elegantnemu videzu.  Trenutno je na voljo 32 barvnih obrob in 1 obroba iz umetnega usnja. Izdelamo lahko tudi tipski tepih za prtljažni prostor ali ostale odlagalne prostore v vozilu.

Komplet avto preprog večinoma vsebujejo 4 kose (voznik, sovoznik in zadnja 2 kosa). Posebnost naših avto tepihov je tudi v tem, da izdelujemo tudi optimizirane verzije, ki so še bolj prilagojene vozilu kot originalne preproge. Tako je mogoče dobiti zadnje kose tepihov tudi v enem večjem kosu in ne v več manjših kosih. Vse optimizirane verzije izdelujemo v sodelovanju s naročnikom.

Vsi naši tepihi ne prepuščajo vode, saj so zgrajeni iz najmanj 3 slojev, pri čemer je en sloj namenjen preprečitvi prepuščanju vode.

 

Preprogo za vas lahko najdete na naši spletni trgovini.

Na dan 2.1.2013 imamo na voljo:

  • BERLIN 4 - barva: črna, Podloga: granulat BERLINO 4 – colore: nero, fondo: granulato
  • BERLIN 5 - barva: siva, Podloga: granulat BERLINO 5 – colore: grigio, fondo:granulato
  • BERLIN 18 - barva: siva, Podloga: plastika BERLINO 18 – colore: grigio, fondo: plastica
  • BERLIN 33 - barva: špricana siva (rebrast vzorec), Podloga: granulat BERLINO 33 – colore: melange (a coste), fondo: granulato

Primerjava med kvalitetami:

Kvaliteta

Material

Tehnika izdelave

Gostota zgornjega sloja

Podloga

EXTRA

Poliamid

Tkano

550-800g/m2

Guma ipd.

MOSKVA

Polipropilen

Tkano

450-650g/m2

Guma ipd.

BERLIN

Polipropilen

Iglano

550-650g/m2

Granulat ipd.

HANNOVER

Polipropilen

Iglano

300-450g/m2

Granulat ipd.

 

Galerija

Galerija logotipov

Galerija obrob

Galerija nastavkov

Letak

 

Nastavitve piškotkov