Avtomobilski tepihi - HANNOVER

Cenovno najugodnejši tepihi.

Za vsak model avtomobila vam lahko izdelamo tekstilne avto preproge iz naše najugodnejše serije materiala, ki smo ga poimenovali HANNOVER.

Posebnost HANNOVER tepiha je v nizki gostoti zgornjega sloja in najmanj gostem granulatu. Pri HANNOVER kvaliteti gre za iglan polipropilen gostote med 300g/m2 in 450g/m2. Za razliko od konkurenčnih izdelkov, se ne poslužujemo materialov, ki imajo »navidezno« visoko gostoto, ki se jo doseže s daljšimi nitkami in ki le dajo občutek večje gostote. Prednost krajših in bolj gostih nitk je tudi v tem, da se manj trgajo in posledično ne smetijo notranjost vozila. Največja razlika med Hannover materialom in konkurenčnimi izdelki je v posebnem srednjem sloju, ki preprečuje trganje. Ker se tepih težje raztrga, je bolj varen in tudi bolj obstojen.

Vsi naši tepihi se 100% prilagajajo obliki vozila. S tem preprečujemo drsenje tepiha (večja varnost), hkrati pa pokrijemo celotni prostor, ki so ga proizvajalci namenili za tepih (pri univerzalnih tepihih ni možno nikoli doseči 100% prilagajanje). Za večjo varnost lahko vsem tepihom dodamo tipske nastavke. Trenutno je na voljo že preko 20 tipskih pritrdilnih sistemov. V kolikor vozilo nima čepkov, se lahko uporabijo naši univerzalni vijaki, ki so zelo enostavni za pritrditev.

Vsak tepih lahko personaliziramo z vašim logotipom, sloganom ipd. Vse tepihe obrobimo s kvalitetnimi obrobami. Obrobe so različnih vzorcev, s čimer prispevamo k elegantnemu videzu. Trenutno je na voljo 32 barvnih obrob in 1 obroba iz umetnega usnja. Izdelamo lahko tudi tipski tepih za prtljažni prostor ali ostale odlagalne prostore v vozilu.

Komplet avto preprog večinoma vsebujejo 4 kose (voznik, sovoznik in zadnja 2 kosa). Posebnost naših avto tepihov je tudi v tem, da izdelujemo tudi optimizirane verzije, ki so še bolj prilagojene vozilu kot originalne preproge. Tako je mogoče dobiti zadnje kose tepihov tudi v enem večjem kosu in ne v več manjših kosih. Vse optimizirane verzije izdelujemo v sodelovanju s naročnikom.

Vsi naši tepihi ne prepuščajo vode, saj so zgrajeni iz najmanj 3 slojev, pri čemer je en sloj namenjen preprečitvi prepuščanju vode.

Na dan 2.1.2013 imamo na voljo:

  • HANNOVER 1 - barva: črna, Podloga: granulat
  • HANNOVER 2 - barva: špricana siva, Podloga: granulat

Primerjava med kvalitetami:

Kvaliteta

Material

Tehnika izdelave

Gostota zgornjega sloja

Podloga

EXTRA

Poliamid

Tkano

550-800g/m2

Guma ipd.

MOSKVA

Polipropilen

Tkano

450-650g/m2

Guma ipd.

BERLIN

Polipropilen

Iglano

550-650g/m2

Granulat ipd.

HANNOVER

Polipropilen

Iglano

300-450g/m2

Granulat ipd.

 

Galerija logotipov

Galerija obrob

Galerija nastavkov

Letak

 

Nastavitve piškotkov